Korjaus- ja suunnittelupalvelua ulkotiloihin Pohjois-Savossa

Rakennustyö Roivainen Oy tarjoaa korjaus- ja suunnittelupalvelua yritysten, taloyhtiöiden ja kotitalouksien tarpeisiin Pohjois-Savossa. Palvelumme kattaa kaikki ulko- ja pihatilojen remonttityöt, kuten maalaukset, terassien korjaukset ja asfalttipihojen paikkaukset. Lue lisää ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Nosturi ja kerrostalo

Ammattitaitoa korjausrakentamiseen

Tarjoamme vahvaa ammattitaitoa kaikkiin korjausrakentamisen urakoihin Pohjois-Savon alueella. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja kotitalouksia erilaisissa ulkotilojen ja piha-alueiden kunnostukseen liittyvissä hankkeissa.

Palvelumme kattaa esimerkiksi:
  • ulkoremontit
  • huoltomaalaukset
  • asfalttipaikkaukset
  • aitojen ja terassien kunnostukset ja rakentamisen
  • piharemontit.
Lisää piha- ja viherrakentamisen palveluistamme voit lukea täältä. Monipuolinen palvelumme kattaa piha-alueen pohjaukset, multaukset, pihakiveykset, tukimuurit, nurmikot ja istutukset tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Tarvittaessa saat myös suunnitteluapua.

Ulkotilojen saneeraukset

Otamme vastaan kaikenkokoiset ulkotilojen saneerausurakat pienistä pintojen laitoista koko kiinteistön ulkotilojen uusimiseen.

Teemme esimerkiksi ulkomaalaukset laadukkaalla jäljellä rivi- ja kerrostaloihin sekä omakotitaloihin. Ammattilaistemme toteuttama ulkomaalaus parantaa rakennuksen ulkonäköä ja antaa pinnalle sen tarvitsemaa suojaa sään vaihteluita vastaan. Meiltä onnistuu myös esimerkiksi vanhojen ulkoverhoilujen purku ja uusien asennus nopeallakin aikataululla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme! Löydämme varmasti ratkaisun sinunkin tarpeeseesi.

Remontit avaimet käteen -periaatteella

Toteutamme kaikki urakat halutessasi avaimet käteen -periaatteella. Tarjoamme tarvittaessa osaavaa suunnittelupalvelua ja hoidamme remontin tarvikkeiden hankinnasta viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka. Myös esimerkiksi kaikki remontissa tarvittavat sähkötyöt onnistuvat kumppaneidemme avulla.

Monipuolisena rakennusalan yrityksenä pystymme ottamaan hoitaaksemme myös sisällöltään laajoja kokonaisuuksia, joihin kuuluu korjausrakentamisen lisäksi maanrakennusta, salaojitusta tai uudisrakentamista. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää toiveistasi.
Kontakti-logo

Tarjoamme kattavaa korjaus- ja suunnittelupalvelua ulko- ja pihatilojen saneeraajille Pohjois-Savossa.