Salaojitukset osaavilta tekijöiltä Pohjois-Savossa

Rakennustyö Roivainen Oy tarjoaa monipuolisia maanrakennuspalveluita Siilinjärveltä koko Pohjois-Savon alueelle. Olemme osaavia uusien salaojitusten tekijöitä ja vanhojen salaojajärjestelmien saneeraajia. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yrityksistä taloyhtiöihin ja yksityisiin kotitalouksiin vahvalla ammattitaidolla ja monipuolisella kalustolla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Pihamaa

Rakennamme toimivat salaojat

Salaojat johtavat rakennuksen vierustalla ja maaperässä liikkuvan veden pois ja estävät kosteuden päästyn rakennuksen perustuksiin. Kaikissa kiinteistöissä tarvitaan salaojia, jotta rakennus säästyy kosteudelta ja pysyy hyvässä kunnossa.

Salaojat kannattaakin jo kiinteistön rakennusvaiheessa antaa ammattilaisen käsiin'. Huonosti toteutetuista salaojista aiheutuvat kustannukset voivat kohota suuriksi. Kosteus voi tuoda mukanaan myös erilaisia muita ongelmia, kuten terveyshaittoja. Meiltä löydät osaavat maanrakentajat salaojillesi – annamme mielellämme tarjouksen urakkaasi varten. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita yrityksistä taloyhtiöihin ja kotitalouksiin.

Remontoimme salaojat kuntoon

Milloin viimeksi tarkistit salaojiesi kunnon? Salaojista on pidettävä huolta koko kiinteistön elinkaaren ajan, ja aiemmin hyvin palvelleet salaojat saattavat lopulta kaivata remonttia. Huonosti tehdyt salaojat saattavat tarvita korjausta jo nopeastikin rakentamisen jälkeen.

Tarjoamme osaamisemme käyttöösi myös salaojaremonteissa. Tuomme paikalle osaavan henkilökuntamme, uudenaikaisen kalustomme ja kaikki salaojaremontissa tarvittavat työvälineet. Siten urakka hoituu joustavasti ja varmasti sovitussa aikataulussa. Annamme mielellämme arvion salaojaremontin kustannuksista.

Salaojitukset avaimet käteen -periaatteella

Teemme salaojituksesta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa. Palvelumme kattaa koko urakan suunnittelusta viimeistelyyn saakka.

Tulemme käymään paikan päällä ennen urakan vastaanottamista, jolloin pystymme antamaan sinulle pitävän tarjouksen. Käyntimme yhteydessä pystymme arvioimaan tarkasti uuden salaojitusurakan tai vanhan salaojajärjestelmän remontin vaatiman työn ja tarvikkeiden määrän. Hankimme urakkaa varten kaikki tarvittavat routasuojaukset, patolevyt ja sadevesijärjestelmät, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

Teemme salaojitukset kaikenlaisiin kohteisiin. Uudenaikainen kalustomme taipuu monenlaisiin urakoihin. Työn hintaan vaikuttavat sekä kohteen suuruus ja vaativuus että salaojituksessa tarvittavat materiaalit. Ota yhteyttä, niin sovitaan käynnistä!
Kontakti-logo

Teemme salaojitukset ammattitaidolla uusiin ja vanhoihin kohteisiin Pohjois-Savossa.