Rakentaminen ammattitaitoisilta tekijöiltä Pohjois-Savossa

Rakennustyö Roivainen Oy tarjoaa ammattitaitoa rakentamiseen koko Pohjois-Savon alueella. Rakennamme esimerkiksi toiveidesi mukaiset piharakennukset, terassit ja piha-aidat. Saat meiltä vaivatonta avaimet käteen -palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Uudisrakennukset kaikille kiinteistöille

Olemme maanrakentamisen ja rakentamisen ammattilaisia. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä ja yksityisiä kotitalouksia Siilinjärveltä käsin koko Pohjois-Savon alueella. Käsissämme syntyvät uudisrakennukset kaikille kiinteistöille. Olemme erikoistuneet pienempien piharakennusten ja muiden rakennusta ja pihaa täydentävien uudisrakennelmien tekemiseen, mutta voit kysyä apuamme myös isompaan kohteeseen.

Toteutamme esimerkiksi:
  • piharakennukset, kuten autotallit, aitat, vajat ja grillikatokset
  • terassit ja katetut terassit
  • piha-aidat.
Tutustu myös muihin piha- ja viherrakentamisen palveluihimme. Saat meiltä myös esimerkiksi pihojen pohjatyöt ja viheralueiden rakentamisen samalla kertaa.

Vaivattomia avaimet käteen -ratkaisuja

Teemme uuden piharakennuksen, terassin tai aidan esimerkiksi kotisi pihapiiriin tai vapaa-ajanasunnollesi sinulle helppona avaimet käteen -ratkaisuna. Huolehdimme halutessasi koko rakentamisurakasta alusta loppuun saakka: mittaamme, suunnittelemme, hankimme rakentamisessa tarvittavat materiaalit, rakennamme ja viimeistelemme. Myös siivous ja ylijääneiden materiaalien poiskuljettaminen kuuluvat palveluumme.

Minkälaista rakennusprojektia mietit? Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarpeistasi ja toiveistasi. Palvelumme on joustavaa, ja etsimme mielellämme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Rakentamista perustuksista alkaen

Olemme myös maanrakennuksen osaajia ja pystymme hoitamaan rakennusten ja rakennelmien tekemisen niiden pohjatöistä ja perustuksista viimeistelyyn saakka. Siinä, missä tarvitsemme apua kaikkien toiveidesi täyttämiseen, käännymme yhteistyökumppaneiden verkostomme puoleen. Pystymme hankkimaan esimerkiksi tontilla tarvittavat maa-ainekset luotettavilta toimittajilta. Ota yhteyttä ja kysy lisää mahdollisuuksistamme tarttua laajempaankin urakkaan!
Kontakti-logo

Meiltä onnistuu rakentaminen kaikenlaisiin kohteisiin koko Pohjois-Savon alueella.